28 Eylül – 4 Ekim 2020 Haftası Burç Yorumu

28 Eylül – 4 Ekim 2020 Haftası Burç Yorumu
28 Eylül – 4 Ekim 2020 Haftası Burç Yorumu

Çoğalıyor Sirenin Sesi

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta gerçekten de sakin olabilecek miyiz? Ekim ayını ancak; farkındalık sahibi olan ve iradesi ile yönetebilenler, aklıselim biçimde ve görmesi gerekenleri fark ederek geçirebilecekler.

Bu hafta pazartesi günüden itibaren ‘ben’ yerine yaşamın her alanında ‘biz’ diyebilmek önem kazanıyor. Toplumsal olaylar, halkı ilgilendiren konular ve isyan enerjisi oldukça yüksek olabilir. Askeriye konular, savaş, pandemi, yangın ve küçük çapta depremler gündemde olabilir.

Mars & Satürn Meydanı

Bu hafta Mart ve Ağustos aylarında yaşanan Mars – Satürn karesi keskinleşiyor. Satürn ve Plüto retrodan çıkacağı için yaşam enerjimiz iyice pasif kalıyor. Girişim yaparken ve adımlar atarken kısıtlanmalara gidebiliriz. Disiplinli ve soğukkanlı hareket eden kazanacaktır. Ülke olarak da özellikle ekonomi konusunda çok tedbirli olmalıyız.

Dünyada; Azerbeycan’ın artık iyice savaş enerjisine girmesi, İran, Irak, Almanya, Danimarka, İngiltere, Fransa, Polonya, Hollanda gibi ülkeler 1 Ekim’den sonra gündemde olabilir.

İletişim & İlişkiler

İletişim şeklimiz ve bakış açımız Merkür, akrep burcundan etki almaya başlıyor. Daha kuşkucu, sabit, sezgisel ve derin düşünebilir, konuşabiliriz. Merkür enerjisi 14 Ekim’de retroya gireceği için bugünlerde iletişim, imza gibi konularda yaptıklarımızı 14 Ekim’den sonra değerlendirebiliriz. Merkür, 1 Aralık tarihine kadar bu enerjide kalacaktır.

Cuma günü ise sevgi, ilişkiler, değer duygumuzun yöneticisi Venüs’ün Başak etkisine geçmesi ile; ilişkilerimizde daha mükemmelliyetçi, eleştirel olabilir, ilişkimizi düzene sokmak için çaba harcayabiliriz. Maddi anlamda daha çok çalışarak adım adım kazanç elde edebiliriz. Sağlık, hijyen konuları ile ilgili sektörler önem kazanabilir. Venüs, 28 Ekim tarihine kadar bu enerjide kalacaktır.

28 Eylül – 4 Ekim 2020 Haftası Burç Yorumu – Burç & Yükselen Burca Göre Bu Hafta;

KOÇ: Haftanın ilk günlerinde hayalleriniz, plan ve projeleriniz için hayal gücünüz devrede olacaktır. Arkadaşlarınızla sosyalleşmek ve duygusal paylaşımlar için de olumlu görünüyor. Ancak ilerleyen günlerde Mars & Satürn açısı ile iş yaşamında daha yavaş ve soğukkanlı hareket etmeniz gerekecektir. İşler hızlı ilerlemeyebilir. Gerginlikler yaşamınızın başka alanlarında kaza ve sakarlıklara yol açabilir. Eğer soğukkanlı hareket edebilirseniz disiplin sizi ilerleyen günlerde başarıya götürecektir. 1 Ekim Dolunay’ı ile yaşamınızda bazı konuların tamamlanması için uzlaşmacı olmanız önem kazanıyor. Boğaz hastalıklarınız iyileşebilir, sağlık ve iş konusunda cuma gününden sonra 1 ay boyunca düzenlemeler yapabilirsiniz.

BOĞA: Haftanın ilk günlerinde statünüz, kariyerinizle ilgili adımlar atarken, ilerleyen günlerde bütçenize odaklanabilirsiniz. Mars & Satürn açısı ile istekleriniz konusunda ani ve öfkeli adımlar atmamalısınız. Dini, felsefi konularda veya eğitim hayatında hocalarınız, yaşamda akıl hocalarınızla tartışmalara girmekten uzak durun, akışta kalmaya çalışın. 1 Ekim Dolunay’ı ile sezgilerinize odaklanmak, inzivada olmak size iyi gelecektir. Cuma gününden sonra ise aşk, hobiler, çocukların yaşamı ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Haftanın ilk günlerinde kendinizle kalmak, evde zaman geçirmek daha iyi olabilir. Sosyal çevrenizle veya iş arkadaşlarınızla maddi anlamda gerginliklerden uzak kalmaya çalışın. 1 Ekim tarihinde gerçekleşecek dolunay ile projelerinizi tamamlayabileceksiniz. Cuma gününden itibaren ise bir ay boyunca ev, ev dekorasyonu, ebeveynlerle zaman geçirmek size daha iyi gelecektir.

YENGEÇ: Haftanın ilk günlerinde bütçenizle ilgili konuları halletmek, toparlamak çok önemli olacaktır. Ardından eşiniz, ilişkileriniz ve iş ortağınızla halletmek istediğiniz konular ön plana çıkabilir. Bu konularda acele etmek veya isteklerinizi diretmek yerine soğukkanlı ve planlı ilerlemeye çalışmalısınız. 1Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile kariyer alanınızda ve evinizde ben – sen dengesini kurmak, kendinize haksızlık etmemek ve empati yapabilmek önem kazanıyor. Cuma gününden sonra ise bir ay boyunca; iletişim alanlarınızı, seyahat, eğitim konularını yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Sosyal medyadaki paylaşımlarınız önem kazanacaktır.

ASLAN: Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Eş veya partnerinizle geleceğe dair planlar yapmak, bütçe planları yapmak söz konusu olabilir. Bankalar, borçlar ile ilgili konuları halletmekte fayda var. İlerleyen günlerde iş ve sağlık yaşamınız da iyileşecektir. Mars & Satürn açısı ile bu hafta sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Seyahat, eğitim, uluslararası işler, hukuk alanlarında işler hızlı ilerlemediğinde akışta olmakta ve öfkeyle hareket etmemekte yarar var. 1 Ekim tarihinde gerçekleşecek dolunayda yaşanacak tamamlanmaların sağlıklı olabilmesi için soğukkanlı olmalısınız. Bu süreçte açık havada yürüyüşler yapmak size çok iyi gelecektir. Cuma gününden sonra bir ay boyunca yeteneklerinizden kazançlar elde edebilirsiniz, yeni kazanç yolları ve küçük hediyeler gelmesi söz konusu olabilir.

BAŞAK: Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkiler, kadersel buluşmalar, romantik gündemler söz konusu olabilir. Bu süreçte sevgiyi dışarıda aramak yerine önce kendinize vermeniz önemlidir. Mars & Satürn açısı ile maddi konularda kısıtlı büyüme konusu söz konusu olacağından lüks harcamalar yapmamalısınız. 1 Ekim dolunayı ile dış kaynaklar, eş ve aile kazancı, giderler konusunda tamamlanmalar yaşanabilir, ancak bu durum da adım adım gelişebilir. Cuma gününden sonra bir ay boyunca; çevrenizde daha çekici görünebilirsiniz, aşk hayatınız canlanabilir, güzellik, bakım konularına yönelebilirsiniz.

TERAZİ: Haftanın ilk günlerinde kendi imajınız, sağlığınız ve günlük yaşam düzeninize odaklanabilirsiniz. Mars & Satürn açısı ile ikili ilişkilerde sakin ve uzlaşmacı olmak çok önemli olacaktır. Dış etkiler ve hayat düzeninin kaosu karşısında birbirinizden güç alabilirsiniz. 1 Ekim dolunayı ile ev ve ebeveynleriniz konusunda ani kararlar vermemek çok önemli olacaktır. İçinizdeki eril enerjiyi açığa çıkartarak sorumluluklar almak ve iş bitirici olmak önem kazanabilir. Cuma gününden sonra bir ay boyunca koşuşturmacadan uzak kalmak, inzivada kalmak size çok iyi gelecektir. Karar vereceğiniz zaman sessiz ortamlarda tek başınıza düşünün.

AKREP: Haftanın ilk günlerinde aileniz, ev yaşamınız, aşk, çocuklar ve hobileriniz önem kazanıyor. Merkür’ün de burcunuzda hareket etmesi ile daha derin düşünebilirsiniz, sezgileriniz ve mantığınız dengeli olacaktır. Mars & Satürn açısı ile günlük yaşamınızda adım adım düzenlemeler yapmak, sağlığınıza dikkat etmek ve iş yerinde sakin kalmak önemli olacaktır. 1 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile yaşanacak tamamlanmalarda soğukkanlı olursanız cuma gününden sonra bir ay boyunca sosyal çevrenizden şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. İlişkiye dönüşen arkadaşlıklar söz konusu olabilir.

YAY: Haftanın ilk günlerinde iletişim trafiği yoğun olabilir. İlerleyen günlerde ise ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta maddi anlamda riskli harcamalar yapmamalısınız. Gelirleriniz beklediğiniz gibi olmayabilir. 1 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile ilişkileriniz, çocuklarınız, spor ve sanat konusunda yaşanacak tamamlanmalarda sakin ve soğukkanlı hareket etmek çok önemli olacaktır. Cuma gününden itibaren bir ay boyunca yetenekleriniz toplum tarafından görülebilir, kariyerinizde destek ve takdir görebilirsiniz.

OĞLAK: Haftanın ilk günlerinde bütçe planlamaları yapmak önemli olacaktır. İlerleyen günlerde emeklerinizin karşılığını daha kolay almaya başlayacaksınız. İlerleyen günlerde iletişim trafiği çok yoğun olabilir. Aileniz ve ev içerisindeki konularda sakin ve soğukkanlı hareket etmek çok önemli olacaktır. 1 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile yaşanacak tamamlanmalarda harekete geçmek yerine plan aşamasında kalmalısınız. Cuma gününden sonra bir ay boyunca akademik hayatınız, yolculuklar, uluslararası işler, hukuksal konularda daha şanslı olacaksınız.

KOVA: Haftanın ilk günlerinde içgüdüsel hareket etmek isteyebilirsiniz. İlerleyen günlerde kardeşleriniz, yakın çevre, iletişim, eğitim konuları gündeme gelebilir. Seyahatlerde kazalara karşı çok temkinli olmalısınız. İletişim konusunda soğukkanlı olmak yararınıza olacaktır. 1 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile eğitim, anlaşmalar konusunda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma gününden sonra bir ay boyunca rahatlamak, şifa çalışmaları, akışta hareket etmek, su kenarında zaman geçirmek size çok iyi gelecektir.

BALIK: Haftanın ilk günlerinde kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İlerleyen günlerde içgüdüsel hareket etmek isteyeceksiniz ve isteklerinizin peşinden gidebileceksiniz. Mars & Satürn açısı ile sosyal çevrenizde özellikle maddi anlamda çatışmalardan uzak durmalısınız. Projeleriniz de daha yavaş ilerleyebilir. 1 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile giderlerinizi planlamak, alacaklarınızı tahsil etmek, farkındalık kazanmak ve daha derin bakabilmek söz konusu olacaktır. Cuma gününden sonra bir ay boyunca romantik günler geçirebilirsiniz. İkili ilişkiler önem kazanıyor.

Sevgiyle!

Astrolog İnci GÜCEN

Exit mobile version