Balkona Güvercin Gelmemesi İçin Ne Yapmalı?

Günümüzde özellikle apartman dairelerinde balkonlara güvercin gelmesi, oldukça büyük bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu bu hayvanların bu bölgelere yuva yapmaları da pek çok çeşitli sorunlara yol açabilmektedir. Ülkemizde bir hayli yüksek oranda bulunabilen güvercin kuşları da çeşitli apartman dairelerinin balkon bölgelerine girebilmektedir. Bu durum hem ev ahalisi için hem de kuşlar için birçok sıkıntıya sebep olabilmektedir. Bu noktada söz konusu balkona güvercin gelmemesi için alınabilecek pek çok farklı temel tedbir de mevcuttur.

Balkona Kuşların Gelmemesi İçin Ne Yapmalı?

Kaliteli, güvenilir ve uygun ürünlere ayrıca indirim fırsatlarına buradan ulaşabilirsiniz;

https://www.e-cokucuz.com/kategori/balkon-icin-kus-kovucu-urunler

Balkona Kuşların Yuva Yapmasını Engellemek

Günümüzde balkona kuşların yuva yapmasını engellemek için pek çok farklı temel yöntem ve metot kullanılmaktadır. Bu bağlamda oldukça büyük bir öneme sahip olan kuş kovucu cihazlar, özellikle çeşitli iş yerlerinde ve nispeten çok daha büyük binaların bünyesinde kullanılmaktadır. Bütün bunların yanı sıra bilhassa ev ortamlarında gün içerisinde sık sık kullanılmakta olan rüzgar gülleri de kuşları bu bölgelerden bir hayli uzak tutmaktadır. Bu sevimli hayvanların balkon bölgelerine de yuva yapmasını büyük ölçüde engellemektedir.

Balkona Kumru Gelmemesi İçin Ne Yapmalı?

Balkon bölgelerine sık sık gelen kuş türlerinden bir tanesi de kumrulardır. Balkona kumru gelmesi durumu, pek çok farklı ev ortamları için oldukça önemli bir sorundur. Bu sevimli kuşların balkon bölgelerini istila etmemesi ve ev ahalisini rahatsız etmemesi için de birçok farklı temel teknik vardır. Söz konusu kumru kuşlarını balkon ortamlarından uzak tutmak için; çeşitli kuş kovucu tabletler, çeşitli özel kokular ve fesleğen ve nane gibi bitkiler de büyük ölçüde kullanılabilmektedir.

Güvercin Neyden Kaçar?

Günümüzde en çok sorulan sorulardan bir tanesi de ‘‘Güvercin neyden kaçar?’’ sorusudur. Özellikle kalabalık şehirlerde büyük oranda yaşamakta olan ve yanlışlıkla çeşitli ev ortamlarına dahi girebilen bu sevimli canlılar, bu şekilde pek çok farklı soruna da yol açabilmektedir. Hem yaşam ortamları olmaması sebebiyle bu kuşlar için hem de genel olarak ev ahalisi için oldukça büyük bir problem yaratabilen bu durumlar; birçok farklı temel teknikle beraber çözüme kavuşturulabilmektedir. Bilhassa evlerin balkon bölgelerine yerleştirilecek olan çeşitli uyarıcı işaretlerle bu hayvanların bu bölgeleri ihlal etmesinin önüne geçilmesi mümkündür.

Balkona Güvercin Gelmemesi İçin Güvercin Kovucu

Çağımızda en çok kullanılan temel balkon eşyalarından bir tanesi de kuş kovucu ürünlerdir. Kuşkonmaz bariyer adıyla da piyasalarda kendisine yer bulmuş olan söz konusu bu ürünler, özellikle plastik başta olmak üzere çeşitli formlarda da kullanılabilmektedir. Temel olarak plastik ve dikenli bir yapıya sahip olan bu ürünler, günümüzde pek çok farklı profesyonel marka bünyesinde üretilmektedir. Genel olarak kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Oldukça pratik ve etkili bir kullanıma sahip olan bu gibi ürünler, insan hayatı için de oldukça önemli bir yere sahiptir. Pek çok farklı kuş türünün balkon bölgelerine girmesini engelleyen bu gibi ürünlerin yanı sıra birçok farklı ekstra önlem de alınabilmektedir.

Kaliteli ve güvenilir güvercin kovucu ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Balkona Karga Gelmemesi İçin Ne Yapmalı?

Balkon bölgelerini sık sık ihlal etmekte olan kuş türlerinden bir tanesi de kargalardır. Özellikle koyu renklerle bezenmiş ve büyük ölçüde siyah yerleri sevmeyen bu kuşlar, rüzgar güllerine karşı da bir hayli duyarlıdır. Çeşitli siyah poşetler, koyu yapılı camlar ve temel kuş kovucu cihazlarla oldukça kolay bir şekilde kurtulabilen bu kuşlar, ev ahalisini gün içerisinde bir hayli rahatsız edebilmektedir. Söz konusu bu kuşlar, bunlara ek olarak çeşitli fesleğen ve nane gibi çeşitli saksı bitkileriyle de uzak tutulabilmektedir.

Exit mobile version