Mürekkep Lekesi Nasıl Çıkar? (4 Yüzeyden)

Günlük hayatımızın her noktasında en çok kullandığımız şeylerden biri tükenmez kalemler. Bazen cebimizde taşıdığımızda bazen evde çocukların eline geçtiğinde başımıza bela olabiliyor. Tükenmez kalemin bıraktığı mürekkep lekesi en zorlu ve inatçı lekelerden biridir. Elimize, üstümüze, koltuklarımıza bulaşan bu inatçı leke için biraz araştırma yaptık. Mürekkep lekesi nasıl çıkar? dediğinizi duyduk ve hemen yardıma koştuk!

Eldeki Mürekkep Lekesi Nasıl Çıkar?

Cilt üzerine bulaşan mürekkep lekesini çıkarmak çok kolay!

Koltuktan Mürekkep Lekesi Nasıl Çıkar?

Burda da sırrımız gene şaşırtıcı bir ürün. Saç spreyi!

Halıdan Mürekkep Lekesi Nasıl Çıkar?

Halıdan mürekkep lekesi çıkarmak için şüphesiz en iyi yöntem sirkedir.

Kıyafetlerden Çıkar mı?

İnce kumaşlı kıyafetler lekelenince başımıza bela. Çok fazla işleme maruz kaldığında kıyafetlerimiz yırtılabiliyor. Yırtılmazsa bile lekeli bölgede ki kumaşın incelmesi, giysiyi kullanılamaz hale getirebiliyor. Bizde bugün en zor lekelerden biri olan mürekkep lekesi nasıl çıkar? Kıyafetlerden çıkar mı? gibi sorularınızın cevabını vermeye geldik. Tabiki çıkar! Sadece biraz uğraştırabilir.

Eğer hala mürekkep lekesinden kurtulamadıysanız bir diğer yönteme geçelim; Limon suyunu çıkarıp giysiye sürmek ve çitilemek. Asidik özelliğiyle limon mürekkep lekesinin düşmanıdır. Hangi işlemi yaparsanız yapın kıyafetinizi çamaşır makinasına bekletmeden atmayı unutmayın!

Exit mobile version